Back to overview jobs

Hoofdarts

Publication date: 23/10/2018

Ruim 800 collega’s en 130 artsen geven iedere dag het beste van zichzelf om zorg te dragen voor elke individuele patiënt. Door samen kwaliteitsvolle zorg te leveren op zijn drie campussen heeft RZ Heilig Hart Tienen een stevige reputatie en regionale uitstraling opgebouwd.

Wij zijn momenteel op zoek naar een:

hoofdarts (jobtime: 60% - 100%)

Functie: Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het zieken-huisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

Profiel: U bent doctor in de genees-, heel- en verloskunde of arts. Bijkomende specialisatie en/of ervaring in de klinische praktijk van een ziekenhuis is een pluspunt. U hebt ervaring in een leidinggevende functie zoals diensthoofd of als lid van de medische raad. U genoot een bijkomende opleiding in ziekenhuismanagement of bent bereid om die te volgen. Dankzij uw uitstekende communicatieve vaardigheden realiseert u doelgerichte samenwerking, zowel intern als extern. U treedt daadkrachtig en onafhankelijk op. U hakt knopen door met diplomatie en objectieve argumentatie. U werkt bij voorkeur minimaal 60% en maximaal 100% in ons ziekenhuis.

Aanbod: U krijgt de kans om uw stempel te drukken en sturing te geven aan het medisch beleid en de VÏP-missie van een ziekenhuis in volle ontwikkeling. U krijgt een aantrekkelijk en competitief verloningspakket in functie van uw verantwoordelijkheid en ervaring.

Interesse? Stuur uw motivatiebrief en cv voor 15/11/2018 naar:

RZ Heilig Hart Tienen, t.a.v. dr. Hans Struyven (016 80 95 87), algemeen directeur, en Nancy Vansteenkiste, voorzitter raad van bestuur, Kliniekstraat 45, 3300 Tienen of via e-mail naar hans.struyven@rztienen.be en nancy.vansteenkiste@rztienen.be

www.rztienen.be

More details

logo

Business segment:
Healthcare sector

Type of function:
Specialist

Region:
Vlaams-Brabant