Back to overview jobs

Artsen-Experts Medische Kwaliteit

Publication date: 24/10/2018

Meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex.

Jouw opdracht
Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig.

Je werkt in Gent, Brussel of Antwerpen. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

Jouw profiel
Je hebt een diploma van arts en minstens 6 jaar ervaring als arts. Je specialisatiejaren kunnen deel uitmaken van deze professionele ervaring.

Ons aanbod
Naast een aantrekkelijk loon kan je rekenen op uitgebreide opleidingsmogelijkheden, allerlei sociale voordelen en een voordelige hospitalisatieverzekering. Je geniet van gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en je verplaatsingen voor dienstredenen worden vergoed. Je kan een voordelig gsm-abonnement afsluiten en krijgt een tussenkomst voor internetkosten. Dankzij de glijdende uren in een 38-urenweek en minstens 26 verlofdagen ben je zeker van een goede balans tussen werk en privéleven.

Je kan deze job cumuleren met andere activiteiten zoals een eigen praktijk.

Solliciteren
Bekijk onze film en maak kennis met de job als arts bij Medex. Solliciteer voor deze job tot en met 21 november 2018 via selor.be.

Werkgever
Je werkt voor de dienst “Medische Kwaliteit” van Medex die een 25-tal artsen en verpleegkundigen telt. Jaarlijks worden ongeveer 150.000 medische expertises uitgevoerd. De dienst wordt geleid door een medisch diensthoofd dat bijgestaan wordt – per werkdomein – door een medisch kwaliteitsmanager.

Medex voert voornamelijk medische onderzoeken uit bij personeel van de overheidssector in het kader van arbeidsongevallen, beroepsziekten, vroegtijdige pensionering om medische redenen, en afwezigheden wegens ziekte. Verder voert Medex medische expertises uit in het kader van de verkeersveiligheid bij piloten, chauffeurs en schippers.

More details

logo

Type of function:
Doctor

Region:
Belgium

Click the button below to apply through the platform of the employer

Apply directly